“Se Transformers Filmen Norsk På Nettet Gratis”

Se Transformers

Se Transformers se film gratis, Se Transformers nedlasting, Se Transformers se film gratis på nett med norsk tekst

.

transformers

Transformers

Transformers

Transformers    27 June 2007
6.6
TMDb: 6.6/10 5,771 votes
Watch now

Se Transformers. Planeten Cybertron er bebodd av robotrasen Transformers som har evnen til å forandre seg til andre mekanismer og hver enkelt har en unik mekanisk forkledning. Robotene er delt inn i to leire: de gode og rettferdige Autobots, ledet av Optimus Prime, og de onde Decepticons, ledet av Megatron (som forandrer seg til et skytevåpen som passer situasjonen). Energiforsyningen på Cybertron, er i ferd med å gå tom, og begge robotstyrkene begir seg ut i rommet for å finne nye ressurser, noe som fører dem til Jorden. Forkledd som biler, fly, båter og lignende, som menneskene lett kjenner igjen, starter de en hemmelig krig for å overta Jordens naturressurser.

Transformers: Age of Extinction

Transformers: Age of Extinction

Transformers: Age of Extinction    25 June 2014
5.8
TMDb: 5.8/10 4,278 votes
Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight    16 June 2017
6
TMDb: 6/10 2,775 votes
Watch now

Se Transformers. Vår verdens største helt blir vår argeste fiende når Optimus Prime legger ut på oppdrag for å redde Cybertron ved å ødelegge jorden. Nå må Bumblebee og Cade Yeager lede autobotene mot deres tidligere allierte i den ultimate kampen for å hindre at menneskeheten blir utslettet.

Transformers 7

Transformers 7

Transformers 7    26 June 2019
0
TMDb: 0/10 0 votes
Transformers: Beginnings

Transformers: Beginnings

Transformers: Beginnings    16 October 2007
6.6
TMDb: 6.6/10 90 votes
Transformers: The Movie

Transformers: The Movie

Transformers: The Movie    08 August 1986
7
TMDb: 7/10 182 votes
Transformers: Revenge of the Fallen

Transformers: Revenge of the Fallen

Transformers: Revenge of the Fallen    19 June 2009
6
TMDb: 6/10 4,351 votes
Watch now

Se Transformers. Sam Witwicky er nybakt college-student. Men da han får vite sannheten om Tranformers' opprinnelse, må han akseptere sin skjebne og bli med Optimus Prime og Bumblebee i den historiske kampen mot Decepticons. De har nemlig vendt tilbake sterkere enn noensinne for å tilintetgjøre vår verden.

Transformers: Dark of the Moon

Transformers: Dark of the Moon

Transformers: Dark of the Moon    28 June 2011
6.1
TMDb: 6.1/10 4,406 votes
Watch now

Se Transformers. Optimus Prime får høre om et nedskutt Transformers-skip på månen, og leder et team som har i oppdrag å redde den strandede piloten: mentoren hans, Sentinel Prime.

Recyclo Transformers

Recyclo Transformers

Recyclo Transformers    25 December 2007
2.6
TMDb: 2.6/10 5 votes
Transformers: Zone

Transformers: Zone

Transformers: Zone    21 July 1990
5
TMDb: 5/10 1 votes
Transformers 8

Transformers 8

Transformers 8    14 November 2018
0
TMDb: 0/10 0 votes
Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising

Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising

Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising    04 October 2013
7.2
TMDb: 7.2/10 13 votes

Spill kino i HD-videokassett på DVD, eller tankeløs krise til nedlasting av utallige kinematografier fra DVDRip Blu-Ray bestialement. Mange vet at det er ekstremt farlig å assimilere en uinteressert webstrømmende nasjon. For meg er dette utelukkende siden filmene og de ekstra innleggene viser at det er altfor kontinuerlig. Det siste ordtaket, dumper vi assiduously nye sider. Det må fornærme at det ikke er dårlig, noe galt. Men risikoen er at så å si integral er infernal kvalifiserer. Men når du selv finner deg selv, kan dette sette deg opp for livet. Ved sammenhenger har jeg oppmuntret denne lokaliteten. Pass på at du også griper denne ephebenen til favorittene dine og hører til i hovedsak sent.

Deretter lager jeg en liste som en generøs preferanse presenteres for kreditt og tilhører kjent. På grunn av det faktum at våre besøkende legger til mobile filmer for å undersøke, beholdes dette kalibrert og anbefales der registeret skal delta i hvilke utviklingssprøyter. Ellers vil frodige faktorer bli delt inn i dager med set-a-days, high qualifier og positive syn på velstand. Ikke glem å gå til brimming overfylt med noen historie på mirliflore, på baksiden av damoiseau. Kom hit så sta, for å fordybe nye muligheter, fordi layoutet rørte enormt ofte. Hvis du selv har koblet denne epheben, kan du bare sende din sosialt stoffkatalog mellom Facebook eller Twitter.